تمطراق غرب و موشک های بی اثر
استکبارغرب به سرکردگی ترامپ مست درحالی با ادعای ابرقدرتی و با همه توان و هماهنگی کشورهای پرادعای خود و گرادهی مزدوران منطقه پس از مدتها تهدید علیه یک کشور توسعه نیافته و دسته آخری دنیا ولی شجاع و مقاوم بنام سوریه حمله کردند که دیگر آبرویی برایشان نمانده بود و اگر حمله نمی کردند حیثیت برباد رفته شان طوفانی تر و گدبادی تر می شد.
آمریکا ، انگلیس و فرانسه برای اعاده آبروی خدشه دار شده و برای چندمین بار خفت بار ترامپ موشک هایی را به مناطقی که خالی از هرگونه سکنه و تجهیزات نظامی بود شلیک کردند که نه تنها هیچگونه سود و فایده ای برایشان نداشت بلکه سرنگونی موشک ها و بی اثر بودن مابقی برای آنان خفتی دوباره و افت نظامی به وجود آورد و در حقیقت پیروزی روسیه و سوریه و ایران آشکارتر گردید.
مضافا شکست تروریست ها و عدم کارآمدی سیاست های آمریکا و اسرائیل و عربستان و بی نتیجه بودن حمایت های آنان خفتی سه باره در مقابل گروهک تروریستی داعش برای آنان خلق کرد و لذا برای جلوگیری از شرمندگی مجدد و خر کردن این عناصر فریب خورده دست به اقدام کور حمله موشکی زدند که شکست چندباره آنان را رقم زد و پس از کره شمالی در مقابل سوریه نیز بازنده از میدان خارج شدند.
سید محمد دانشی